Pic 12

Verwarming

U kunt bij ons terecht voor het vervangen van uw huidige cv-ketel tot het aanleggen van een complete cv-installatie.

 

Uw oude ketel kan een energie verslinderaar zijn, het installeren van een nieuwe HR ketel zult u zeker merken op de eindafrekening van uw energie leverancier.

 

 

 

Verwarming

Centrale verwarming , lokale verwarming of vloerverwarming?

Afhankelijk van de toepassing kunnen wij u adviseren op het gebied van verwarming. Ook uw wensen zijn bepalend en wij zullen alles in het werk stellen om dit te realiseren.

Vloerverwarming

Vloerverwarming is sterk in opmars, steeds vaker kiest men voor comfort. Geen wonder, want vloerverwarming biedt het meest behaaglijke binnenklimaat. Er is zelfs wetenschappelijk bewijs dat dit systeem de ideale temperatuur het dichtst benadert. Ook is het mogelijk vloerverwarming onder uw laminaat te gebruiken. Let op!!! Uw laminaat moet een keuring voor vloerverwarming hebben (zie etiket van laminaat) en er zal een aangepaste stooklijn moeten worden gebruikt.


Radiatoren

Niet weg te denken uit het dagelijks leven, de radiator. Veelal wordt de gewone paneel radiator toegepast, maar ook decor- en designradiatoren kunnen een waar pronkstuk voor uw woning zijn. Laat u informeren over de mogelijkheden

 

Neem contact met ons op voor advies op maat.