Pic 18

 

Installatiebedrijf Hoogcaspel

Amaryllislaan 36

1616XC Hoogkarspel

 

Tel: 06 1287 6451

 

Mail: info@installatiebedrijfhoogcaspel.nl

 

 

 

Referenties

Installatiebedrijf Hoogcaspel heeft een goede naam opgebouwd in de regio en ver daar buiten.

Vele mensen hebben wij al blij gemaakt met een nieuwe CV-Ketel en/of een nieuwe badkamer.

Om dit te realiseren werken wij veel met vertrouwde gezichten waarvan wij weten dat er alleen maar vakwerk wordt afgeleverd. Hieronder een overzicht van onze relaties.

Wij werken veel samen met:

     
     
     

 

Storing opgelost Amsterdam

Ik heb de diensten van Installatiebedrijf Hoogcaspel als positief ervaren. Via deze weg wil nogmaals aan Cas danken.

Hij is zijn afspraak op tijd nagekomen,
De prijs vond ik beter dan andere aanbieders,
Zij voeren het werk snel en geven een uitleg over de werkzaamheden,
Zij zijn vriendelijk en geven garantie.

Ik raad ze gewoon aan!


Vervangen van Ketel in Laren


Bij ons was de ketel defect en onze oude installateur dacht hier wel even van mee te profiteren! Zijn aanbieding € 2000 + en de eis dat er alleen een Vailliant ketel geplaast moest worden zodat hij niet teveel aan de leidingen meer hoefde te doen. Tevens zouden we nog 3 dagen extra in de kou moeten blijven zitten gezien zij niet eerder konden installeren. Dus ben ik eens gaan bellen na het lezen van de advertentie van HoogCaspel. Cas kon de volgende dag al komen incl. een nieuwe Intergas HRE ketel. Waar mijn oude installateur mij zonder met zijn ogen te knipperen me vertelde tussen 6-7 uur kwijt te zijn voor de installatie deden deze jongens het binnen 2 uur. En dan ook nog het verschil dat de oude installateur minder wijzigingen in de leidingen moest uitvoeren!
Andere tip! Let ook op de jaarlijkse onderhoudskosten welke voor ons ± 40 euro p/j goedkoper is dan het onderhoudscontract van de lokale installateur. Alles bij elkaar sneller geholpen en over de hele levensduur (12jr) van de ketel minstens € 500 bespaart!
Helemaal tevreden en deze heren zijn voor 100% te vertrouwen!


Cv ketel vervangen in Hoorn


Deze jongens weten wat service betekent.
Na afgelopen week 3 dagen in de kou te hebben gezeten en de wanhoop nabij als een installatiebedrijf het heeft laten afweten terwijl je daar een onderhoudscontract hebt, komt Installatiebedrijf Hoogcaspel als een redder in nood.

Koud het weekend in kwam ik toevallig zaterdagochtend om 08.00 uur op deze advertentie terecht.
Mijn ketel was al enige dagen stuk, en ik verwachte na alle ellende niks meer van niemand en besloot dit installatiebedrijf te bellen, misschien kon ik na het weekend service krijgen.

Toen de telefoon werdt opgenomen werdt ik erg vriendelijk benaderd, ik legde het probleem voor en ze hadden een oplossing voor me in de vorm van dat ze op zaterdagochtend over één uurtje bij me konden zijn voor het plaatsen van een nieuwe ketel!!
Duidelijke informatie over wat de mogelijkheden waren, geen verkooppraatjes, behulpzaam, en ook nog eens erg snel en efficiente installatie zodat ik de rest van mijn afspraken op zaterdag nog niet eens hoefde te verzetten.

Waar de rest faalt komen deze gasten om de hoek kijken en laten je niet in de kou zitten! Ben erg blij met ze.